The Norwegian Battlefield Community

HTML Online Editor Sample
Regler for bruk av vår Teamspeak server!

1. For at alle skal kunne kommunisere seg imellom, er all prat som ikke har med det pågående spill og gjøre ikke lov når man befinner seg i server-kanalen, DVS. hvis du er i [NBFC #3], skal det kun gis korte viktige beskjeder som angår det spillet man er i.

2. Velg riktig kanal, DVS. at hvis du er på team US, så velger du kanal Team 1 under serverkanalen du er i, som også er samme som serveren du spiller på.

3. Bytter du server, bytt kanal også. Det er lite hensiktsmessig å sitte i en kanal du ikke spiller på.

4. All prat som ikke har med spillet og gjøre skal foregå i CommunityTalk, spillere som ikke følger disse retningslinjer, vil bli utestengt.

4. Opptak er ikke lov, med mindre det har blitt gitt spesiell tillatelse til dette.

5. Mobbing av medspillere er ikke lov, her kjører vi nulltoleranse, overtredelse vil føre til permanent utestengelse.

6. Unødvendig støy (alle kanaler) vil føre til permanent utestengelse. (roping, musikk, osv.)